A hozzáférés és a tartózkodási hely ellenőrzése

Mivel a mobilház fogalma szorosan összefügg a szabadidőnek a természethez a lehető legközelebb eső eltöltésével, azok a helyek, ahol el kívánják helyezni őket, nem mindig a legkönnyebben hozzáférhetők.

Annak érdekében, hogy elkerüljük a szállításkor esetlegesen előforduló kényelmetlen vagy lehetetlen helyzeteket, javasoljuk ügyfeleinknek, hogy az első fázisban készítsenek médiaanyagot (videocplip vagy fotók) és méréseket arról, hogy a doboznak hová kell érkeznie.

Ha az akadálymentesítés megerősítése ezen anyag alapján nem történhet meg, szállítási csapatunk egyik tagja a helyszínen ellenőrzi, hogy van-e lehetőség a mobilház elhelyezésére az ügyfél által megjelölt helyen.

Ezért a szolgáltatásért 100 EURÓ + ÁFA díjat, valamint 1 EURO/ km díjat számítanak fel, oda-vissza + áfa felszámítva.

HELY  mobil házak

Az a tény, hogy ezekhez a mobilházakhoz nincs szükség építési engedélyre, sem más konkrét jóváhagyásra vagy dokumentációra, a legkülönbözőbb helyeken helyezhetők el, amelyek nem mindig érhetők el teherautóval.
Ezért találkozunk ügyfeleinkkel a mobilház-elhelyezési szolgáltatással, amely a mobilház vontatását és gépeink segítségével történő elhelyezését jelenti.

Ennek a szolgáltatásnak a teljesítéséhez az ügyfélnek biztosítania kell az ingatlanhoz való hozzáférést, a manőverezéshez elegendő helyet, valamint a mobil ház helyéhez való hozzáférést, kiegyenlítve és chilindedve.

A mobilház az alapítvány 4 lábán, az Ön által választott helyen marad rögzítve.

A helyszín ára 500 EURO + ÁFA.

Tanácsadást és segítséget is nyújtunk azoknak az ügyfeleknek, akik úgy döntenek, hogy a mobilház helyét saját eszközükkel készítik el. 

Például, ha a mobilházat nem lehet a szárazföldön kezelni a végső pozíció eléréséhez, akkor daru emelőrendszert biztosítunk ügyfeleinknek, maga a szolgáltatás megvásárlása a felelősségük.

LOVAGLÓ mobilházak

A lehető legtöbb vásárlónk igényeire szeretnénk igenlően válaszolni, így a tényleges helyszín mellett a mobilház lovaglásának lebonyolítását

is el tudjuk végezni.

A lovaglás abból áll, hogy a lovasrendszer segítségével rögzítik és behelyezik a mobil ház bolobocját, amely 8 horganyzott állítható fémtartóból és 8 betonlapból áll.

Azt a helyet, ahol a mobilházat elhelyezik, előzetesen ki kell egyenlíteni és chilindolni.

A lovaglási szolgáltatás díja 1000 EURO + ÁFA.

Ugyanakkor az ügyfélnek lehetősége van arra, hogy megvásárolja a lovaglási rendszert 600 EURÓ + ÁFA összegben, anélkül, hogy maga a szolgáltatást nyújtaná.

Ha a fent említett szolgáltatások elvégzéséhez további anyagokra van szükség, akkor azokat a következőképpen kell felszámítani:


– betonlap – 10 EURO

-fém tartó – 60 EURO

Plata în rate

Részletfizetés TBI HITEL

A ROT RESORT a TBI Credit-kel együttműködve lehetőséget kínál ügyfeleinek arra, hogy mobilházakat vásároljanak fix részletekben, közvetlen hitelezéssel a telephelyünkről.

Tájékoztatásul – Ionuț Brîndușe tel: 0726 382 784


HITELSZÁMOLÓ ÉS RÉSZLETEK

Cum aplici?

  • Pentru a aplica ai nevoie de buletin, număr de telefon și adresă de email.
  • Aprobarea dosarului se face între 10-120 min.
  • Semnezi electronic printr-un sms, iar ulterior primești  pe email documentele semnate.

Dobândă
Dobânda variază în funcție de profilul tău de client.  Aceasta începe de la 1 %/ lună (adică 12% /an), cu posibilitatea de rambursare anticipată la care dobânda este 0%.

Mai multe detalii poți obține de la consultantul nostru Raul Brîndușe, la numărul de telefon  0728.831.087.

Tanács a kívánt mobilház kiválasztásához

A mobilházak ilyen széles skálája, különböző méretű, jellemzőkkel és konfigurációval megnehezítheti a mobilház kiválasztását. Célunk, hogy lehetőséget kínáljunk ügyfeleinknek arra, hogy parkunkban a lehető legtöbb, a nemzetközi piacon létező modellt megnézzék.

Látogatása során minden szükséges információval az Ön rendelkezésére állunk.

Ha nincs lehetősége ellátogatni a parkunkba, telefonon vagy e-mailben felveheti velünk a kapcsolatot, és a lehető leghamarabb kapcsolatba lép velünk csapatunk egyik tagja, hogy válaszoljon kérdéseire!

Váltás a gázról az elektromos  fogyasztókra

Sok esetben voltak olyan ügyfeleink, akik inkább a gázfogyasztókról (pl. fűtés, kazán, tűzhely stb.) az elektromos fogyasztókra váltottak.

Nagyon gyakran alkalmazott megoldás az LPG azonnali cseréje forró vízre elektromos kazánnal, illetve a nappaliban lévő LPG konvektor elektromos kandallóval és a gázfőző berendezés tárolása.

Kérésre a fűtési rendszer kiegészíthető a ház többi részében, a falra szerelt elektromos konvektorokkal.

A szolgáltatás tarifája 100 EURO + ÁFA / berendezés, amelyhez hozzáadódik a berendezés költsége.

Bármilyen információért vagy tanácsért ezzel kapcsolatban állunk rendelkezésére!

Az egyszerű nyílászárók cseréje aPVC SZERSZÁMOK-ra

A mobilházak egész évben történő használata érdekében ajánlatos felszerelni PVC ablakokkal és ajtókkal.

Gondoskodunk az egyszerű nyílászárók cseréjéről a PVC asztalos (kettős üvegezésű) nyílászárókra, a gyártó árán.

Mobilházaktárolása

Találtál egy álomházat a weboldalunkon, és meg akarod vásárolni, de nincs megadva az a hely, ahová el szeretnéd helyezni?

Nem baj, ebben az esetben segítünk. Miután kifizette a ház értékének legalább 20% -át kitevő előleget, azt lefoglalják, és legfeljebb 7 nap áll rendelkezésére a teljes kifizetésre.
A ház a parkban maradhat, amíg el nem dönti, hogy hová és mikor szeretne szállítani.

Parkolónkban a mobilház tárolásáért nem számítunk fel külön költséget.

BUYBACKvétel program

Ha valaha úgy érzed, hogy cserélni szeretnéd, és egy újabb modellre vágysz, vagy elgondolkodsz a mobilházad eladásán, lehetőséget biztosítunk a visszavásárlásra.

Compare listings

Compare