RotResort

A ROT RESORT már 2014 óta az európai piac aktív résztvevője, mivel az új és second hand mobilházak legnagyobb forgalmazója Romániában. Állandó készletével minimum 100 lakóegységet bocsát a vevők rendelkezésére.

A ​ROT RESORT az egyetlenSWIFT mobilház beszálitó Romániában és Magyarországon.

Tanácsadás a kívánt mobilház kiválasztásában

A különféle méretű és konfigurációjú mobilházak széles skálájának megléte megnehezítheti a mobilház választását, A mi célunk, hogy ügyfeleinknek lehetősége nyíljon arra, hogy minél több modellt tekinthesen meg a parkunkban.

A látogatás során minden szükséges információval rendelkezünk.

Abban az esetben, ha nem tudd ellátogatni parkunkba, akkor telefonon vagy e-mailben lépjen kapcsolatba velünk, és a lehető legrövidebb időn belülfelveszük önnel a kapcsolatot!

TBI CREDIT

TBI Credit-el együttműködve lehetőséget kínálunk ügyfeleinknek, hogy mobilházakat vásároljanak részletekben, közvetlenül a helyszínről történő jóváírással.

Bővebb információ: Bosca Vasile tel: 0736 607 783

Fizetés részletben RAIFFEISEN
vásárló bank kártyával

Raiffeisen Bankkal együttműködve ügyfeleinknek lehetőséget kínálúnk arra, hogy vásárló kártyájukkal kamatmentesen, részletekben vagy egyéb költségeket nélkül vásárolhason tőlünk.

Bővebb információt a következő linken talál:

click

BUY BACK
Program

Ha szeretné eladni vagy kicserélni a megvásárolt mobilházat, akkor erre is van lehetőség!

A ROT RESORT értékelni fogja a házat a jelenlegi piaci áron, és felkínálja önnek a lehetőséget, hogy megvásárolja öntől a BUY BACK programon keresztül.

Váltás a gáz fogyasztóról az ELEKTROMOS FOGYASZÓRA


Sok esetben volt olyan ügyfelünk, aki elektromos áramellátással rendelkezett, ígyhát átváltot inkább elkektromos fogyasztóra.

Nagyon gyakori megoldás a kazán és a központi konvektor megváltoztatása, gázról, elektromosra, valamint a gázkályha és a sütő gázon tartása.

Bármely információért vagy tanácsadásért ezzel kapcsolatban rendelkezésünkre állunk!

Ablakok és ajtók cseréje PVC-reAnnak érdekében, hogy mobilházakat használjanak egész évben, PVC ablakokkal és szigetelt padlóval kell felszerelni őket.

Biztosítjuk az ajtók és ablakok beszerelését gyártói árak alapján.

Mobilházak
ELHELYEZÉSE


Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, mint a felpakolás, a kirakodás, a szállítás és a vontatás a végső célállomásra, valamint a ház elhelyezése és vezetése.

Mivel ezek a mobilházak nem igényelnek építési engedélyt vagy más engedélyt vagy helydokumentációt, a legkülönbözőbb helyeken telepíthetők.

Mobilházak TÁROLÁSA

Meg találta a weboldalunkon az álomházat, amelyről álmodot és meg akarja vásárolni, de még nincs meg a teljes összeg, vagy csak nincs helye?

Semmi probléma, segítünk ebben az esetben. A ház értékének legalább 20%-a kifizetése után fenntartjuk, így nem kockáztatják meg, hogy valaki más vásárolja meg. Ennek eredményeképpen a házat a parkban egy meghatározott időtartamig tartjuk, amíg a kifizetés meg nem történik vagy amíg el nem dönti, hogy hová és mikor kívánja a szállítást.

Nem számítunk fel többletköltséget a mobilház tárolására a parkban.

Login

Register

terms & conditions

Adaugă o recenzie

Kötelező

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Subscribe to our Newsletter

Abonniere unseren Newsletter

Abonare Newsletter