Részletes keresés

0 € nak nek 150,000 €

Megtaláltuk 0 eredmények. Eredmények megtekintése
Keresési eredményei

Vélemények

Ma elhozták nekünk a házat

Ma elhozták nekünk a házat Márciusban láttam és azonnal megvettem. Ekkor észrevettem néhány apró hibát, amelyek az SH termékben rejlenek (például egy törött fogantyú a fiókban).
Ma, amikor megkaptam, meglepetten láttam, hogy mindegyiket javítják, bár eszembe sem jutott kérni.
Oamenii sunt extraordinari, de la proprietarul parcului, pana la personalul de sales, tehnic (multumim Daniel pentru schite!) si cei doi domni care n-au livrat astazi.
Suntem incantati de colaborare si va recomandam cu drag! Tisztelje, hogyan döntött az üzletvitel mellett!
PS: Nem tudtam, hogy ennyi szomszédom van, akik ma az udvaron bolyongtak, hogy lássák: D

CASUTZA egy éves lett

A mobilház vagy a CASUTZA egy éves. Vagyis ő és én együtt forgolódtunk a föld gömbjével, amíg az egész pályát a Nap körül nem jártuk, teljesen. És ma újra kezdjük, a következő körforgáshoz.
Ez egy házi csoda. Egyszerű és kényelmes. Ha akarod, azonnal el tudod képzelni, hogy nyaralsz. Nem nyaralni megy, de az ünnep eljön. Örömmel. Szeretettel. A játék vágyával vagy a semmittevés örömével. Viccesen “nyaralónak” neveztem … de nem sokáig sikerült. Néhány barát “megőrzésnek” nevezte !!! … persze szórakoztatta a nevünket, és én azonnal a fiatalság megőrzésének tereként láttam. De nekünk rögtön OTTHON, vagy inkább HAZA lett. Kényelmes lakásunk Bukarestben, a 38 éves, mindennel teli és emlékekkel ékes Lakásunk azóta a 2. helyet foglalja el…
A CASUTZA megváltoztatta az életünket, és nem túlzunk. Megtapasztaltuk az örömöt, hogy együtt lehetünk egy kis térben és “másként”, mint a lakótömb. Az udvaron való menekülés szabadságával, a csodálatos naplementék megcsodálásának ajándékával, a nap energiájának és az éjszaka hűvösségének lélegzésével, békében.
Megtanultam, hogy jól lehet élni, még jobban, kevesebb háztartási cikkel, a legszükségesebb nélkül, anélkül, hogy végtelenül sok edény, tál és tányér lenne … Megtanultam, hogy a ruhák és cipők sokkal kevésbé lehetnek mennyiségi jellegűek, feltéve, hogy kényelmesek.
Ami a modern kényelmet illeti, semmiben nem szenvedünk hiányt: a ház be van kötve a közművekbe, van melegvíz és elektromos fűtés, TV és mosógép, internet és minden. Az eredeti bútorok ötletesen vannak megtervezve, és nem keltik a kis hely benyomását. Az eredeti bútorok ötletesen vannak megtervezve, és nem keltik a kis hely benyomását. A karácsonyt és az újévet a házban töltöttem, ugyanazzal a nyaralási érzéssel.
Hálásak vagyunk, hogy megkaptuk ezt az élményt, a mobilház megvásárlása, valamint minden további fejlesztés és felszerelés megérte! Örömmel ünnepeljük a CASUTZA életének egy évét, sok jövőbeli évet szem előtt tartva!
Köszönet a ROT RESORT csapatának, és jó gondolatokat a mobilházak minden rajongójának,

Mirela és Tani, Bukarest / Dragomiresti-Vale, Ilfov

Minden bizalommal ajánlom!

Minden bizalommal ajánlom! A Rot Resort csapata kedves, komoly, kommunikatív, profi emberekből áll, és ….. mit mondjak ….. KÜLÖNLEGES! Nagyon köszönök mindent, különösen Andrei Rotaru úrnak!

Megvettük egymást

Télen megvettük a házunkat, esett a hó, és a minap visszamentünk a parkba, mert meg akartuk nézni, hogy nedvesség került -e belé, és meg akartam mérni, honnan származik a víz, a gáz, az áram és a csatornaellátás, mert szeretném hogy előkészítem a földet – telek van egy dombon az országban, Pitesti közelében.
Van néhány szigetelt télre, drágábbak, vettünk egyet 5 cm vastag falakkal, nyaraló céljára a melegebb időszakra – április -október. 40 nm -es. Bútorozott és felszerelt. Ott vagyunk mi, és sh, és olcsó és drága, és kicsi. Menj és nézd meg.
Mindenesetre nagyra értékelem az üzletet és az embert, aki 3 órán keresztül velem maradt, hogy megadja nekem a kért részleteket.
Még egyszer, menj és nézd meg, talán nem ez az, amire szükséged van, különben is sok van, és legalább élményként érdemes.

Ma reggel

Ma reggel elmentem hozzájuk. Vettünk egy SH -t. Egy hónap alatt kiszállítja.
https://www.rotresort.ro/casa…/atlas-ruby-super-nr-309/…
Vannak SH házaik, mint amilyeneket mi vettünk, de ők is készítettek, télen szigeteltek.
Feltétlenül menjen, nézze meg, mit kap. Az emberek nagyon kedvesek.

Hasonlítsa össze a hirdetéseket