Amikor egy mobilházat adsz el, többet adsz el, mint egy egyszerű fém vázra szerelt fa szerkezetű épületet, amely számos előnnyel jár; érzelmeket adsz el, valakinek az esélyt, hogy saját helyét megteremtse, távol a világ zajától, és ebben a valamiben csak a legkedvesebbeknek kell elférnie, azaz a családnak (‘és/vagy a legjobb barátoknak, és/vagy a kutyanak, és/vagy a macskának’ (innen x kombináció lehetséges, függ mindenki helyzetétől 😀).

És hogyan ajánlanál valakinek egy ilyen értékű terméket, ha te magad nem próbáltad ki?!

Az üzletünk valóban egy belső vágyból született a minőségi szabadidő iránt. Pár éven át „kempingeztünk” a párommal, majd egy használt lakókocsi tökéletesen megfelelt a gyerekek érkezésével járó térigényünknek. Közeli ismerőseink az első látogatásuk alkalmával megszerették és azóta a szomszédjaink lettek.

Úgy gondoltuk, hogy kár lenne nem megosztani az örömünket másokkal is, ezért úgy döntöttünk, hogy néhány lakókocsit importálunk értékesítésre.

Felépítettünk egy csarnokot is, ahol az akkreditált teszteléseket lehet végezni a lakókocsiknál, és egy idő után arra a döntésre jutottunk, hogy készen állunk arra, hogy magunk is építsünk egyet. Természetesen mi is voltunk az elsők, akik kipróbálták, és ma itt vagyunk…

Compare listings

Compare